De voorbereidingen voor mijn eigen webshop.

Gepubliceerd op 6 september 2023 om 20:00

Voordat ik alles op zou gaan halen moesten er nog een aantal dingen gebeuren. Waar ga ik ineens de spullen voor de webshop laten? Wij wonen in een ruime tussenwoning maar ik heb ook 3 kinderen en een man die regelmatig thuis werkt. Op zolder bevinden zich 2 slaapkamers en een ruime overloop. We besloten de ene helft van de overloop in te richten als webshop en vanuit hier zien we wel of we het ooit anders gaan doen.

 

Ik begon met lijstjes maken. Wat zijn nou de belangrijkste dingen? Zo maakte ik een lijstje met dingen die geregeld moesten worden zoals het inschrijven bij de KVK, btw-nummer aanvragen en een zakelijke rekening openen. Het andere lijstje die ik maakte bestond vooral uit materiële dingen zoals een werktafel met zitmogelijkheid en ladekasten aanschaffen. Als ik dit heb kan ik in ieder geval beginnen met het inpakken van jullie leuke bestellingen en ondertussen ook alles al goed ordenen (daar hou ik tenslotte heel erg van).

 

De lijstjes zijn afgewerkt dat betekend dat mijn eigen bedrijf nu een feit is maar ook dat ik mijn eigen plekje heb ingericht. Ik heb een eigen KVK dus we gaan aan de slag!! Het moment dat ik alles ga ophalen breekt aan. Ik vertrek vanuit Apeldoorn richting Kampen en krijg daar hulp van mijn zusje met spullen sjouwen en inladen. Wat een gek gevoel ineens, alles is nu van mij. Kratten vol met leuke inpakmaterialen maar ook allerlei leuke mandjes, rekjes, accessoires en de papiersnijder gaan met mij mee. Ik kan niet wachten om thuis alles uit te pakken en goed te bekijken. Het is nog veel meer dan ik in eerste instantie dacht omdat overal nog weer leuke materialen en extra's tevoorschijn komen. De auto zit helemaal vol maar gelukkig zit alles er in. Op naar huis!

 

 

Thuis maak ik een aantal kratjes nog even open uit nieuwsgierigheid en daarbij kom ik nog weer een aantal (voor mij) nieuwe dingen tegen. Ik kan niet wachten om alles te gaan bekijken en daarbij ook meteen alle voorraden langs te lopen en goed te zetten.

 

De volgende dag ga ik meteen aan de slag. Ik breng alles naar zolder en begin daar kratje voor kratje uit te pakken, te tellen en op te ruimen. Ondertussen krijg ik ook mijn eerste twee bestellingen al binnen dus tussendoor start ik ook gelijk met het inpakken van de bestellingen. Het is even flink zoeken omdat nog niet alles uitgepakt is, sommige rolletjes papier gesneden moeten worden en niet alle voorraden goed staan. Maar hoe leuk is het dat je op je eerste dag meteen bestellingen mag gaan inpakken en wegbrengen (met behulp van mijn zoontje).

 

 

Het was een leuke productieve dag zo, veel energie ook gekregen om er weer mee verder te gaan zodra ik tijd heb. Ik ben ook een aantal dingen tegengekomen die niet online staan in de webshop dus dat wordt mijn volgende uitdaging. Het eigen maken van de webshop. Zin in!

Tot een volgende keer.

 

Liefs Desiree,
Feestplezier

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.