Het eerste jaar met Feestplezier

Gepubliceerd op 5 januari 2024 om 11:16

Mijn eerste jaar als eigenaresse van een webshop was een geweldige ervaring waarin ik veel heb geleerd. Aanvankelijk richtte ik me op het optimaliseren van de voorraad en de website, waarbij ik niet alleen noodzakelijke gegevens aanpaste, maar ook mijn eigen stempel wilde drukken. Tijdens het aanpassen en vernieuwen van zaken kwamen er steeds nieuwe ideeën op.

 

Een belangrijke focus lag op het koppelen van producten. Zie je bijvoorbeeld aantrekkelijk inpakpapier in de webshop, dan vind je daaronder suggesties voor bijpassende items zoals stickers, kaarten of linten. Zo wordt het voor jou nog eenvoudiger om mooie combinaties te maken.

 

Het afgelopen jaar is het assortiment flink uitgebreid, met meer keuze in producten zoals cadeaupapier, cadeauzakjes, stickers, kaarten, touw/lint en kleine cadeautjes.

 

Nieuwe toevoegingen aan het assortiment zijn onder andere stationery, cadeautjes en trendy uitnodigingen voor kinderfeestjes, die je per stuk kunt bestellen. Hiermee voorkom je dat je met overtollige uitnodigingen blijft zitten of dat alle uitnodigingen hetzelfde zijn voor een kinderfeestje.

 

Feestplezier heeft het afgelopen jaar deelgenomen aan diverse evenementen, zoals braderieën, ladiesnights en kerstevenementen. Het is geweldig om persoonlijk te horen hoe enthousiast jullie zijn over de prachtige inpakmaterialen en om jullie in het echt te ontmoeten.

 

Sinds 2 maanden zijn mijn inpakmaterialen ook verkrijgbaar in een leuke winkel in Barneveld, gespecialiseerd in kindermerkkleding, woonaccessoires en cadeautjes. De inpakmaterialen passen perfect bij het assortiment. Woon je in de omgeving van Barneveld, breng dan zeker een bezoek aan Hipp Baby Kind en Wonen.

 

2023 was een jaar vol nieuwe contacten en prachtige bestellingen, waarvoor ik jullie enorm dankbaar ben. Ook voor 2024 staan er leuke ideeën op de planning om verder uit te werken. Maar nu ga ik eerst nog even genieten van de laatste vakantiedagen met de kinderen. Vanaf volgende week ben ik weer volop actief in de webshop.

 

Liefs, Desiree

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.